Det säger Anne-Lie Jensen och slår en andra knut på gummibandet som ska spännas runt någons huvud.
Hon mår gott av att tänka på att arbetet hon och kollegorna gör uppskattas. Då gör det inget att det gör lite ont i fingrarna.
– Det känns bra att vi får hjälpa andra, nu när coronaviruset kan göra folk sjuka. Jag känner mig nyttig och värdefull, säger Anne-Lie Jensen och lägger ännu ett färdigt visir åt sidan.
I en månad har de tillverkat skyddsvisir till omsorgspersonal och sjuksköterskor i Hultsfreds kommun. Första levererade kartongen innehöll 500 visir. På torsdagen kunde ytterligare tusen överlämnas till säkerhetssamordnare Ulf Bowein.
Det var han som ställde frågan till dagligverksamheten Framsteget, om det fanns intresse av att tillverka engångsvisir. Svaret blev positivt.
– Tack vare dem har vi kunnat bygga upp ett lager och sedan några veckor har vi börjat lämna ut dem, säger Bowein. Visir är en del av skyddsutrustningen som används vid misstänkt smitta, det vill säga när en person har symptom.
Det råder inget tvivel om att arbetsglädjen är hög kring bordet, där visiren görs klara.
– Från början var det inte så lätt, men nu har vi kommit in i knepet, säger handledare Sofia Eckerstig. Så nu går det snabbare.
– Vi gör så många vi kan – och orkar, säger Emelie Oskarsson.
Det har dock dykt upp ett problem – det råder brist också på det material som behövs för att kunna tillverka visiren.
– Vi dammsuger hela kommunen på material, säger Rickard Danielsson på servicegruppen i Målilla som tog med sig Johannes Wetterqvist till Bygg och Handel i Virserum för att köpa tätningslist.
Det sätts fast på plastbanden, på visirens överkant. Något nytt man kommit på, för att höja komforten.
– Nu skaver det inte mot pannan, förklarar Cecilia Nilsson och visar. Men vi måste klippa banden lite kortare, nu när det är så svårt att få tag i.
Suss Johansson, vårdbiträde på Hemgården, är en av de som använt skyddsvisiret.
– Jättebra att vi fått tillgång till visir, det är tacksamt.
Hur upplever du dem?
– De var lätta att ta på och lätta att använda i och med att de inte är så tunga.
Huvudskyddsombudet Susanne Ivarsson har sett skydden och tycker att de är bra gjorda.
– De täcker bra, även för dem med glasögon, så visiren ger dubbelt skydd, både för brukaren och personalen. Tanken är att de ska användas vid minsta symptom.