Bandygrillen i Målilla läggs ut till försäljning

Bandygrillen i Målilla är till salu. "Det har gått jättebra i Målilla men vi säljer för att barnen ska börja universitetet och det finns inget universitet här", säger Manar Mohamad som driver restaurangen tillsammans med sin man Hussen Mohammad.

"Vi tänker att vi ska flytta någon annanstans nu när barnen ska börja universitetet. Därför säljer vi", säger Manar Mohamad.

"Vi tänker att vi ska flytta någon annanstans nu när barnen ska börja universitetet. Därför säljer vi", säger Manar Mohamad.

Foto: Privat

Målilla2024-05-15 15:22

Under tisdagen lades Bandygrillen i Målilla ut till försäljning via sociala medier. Paret Hussen Mohammad och Manar Mohamad har drivit restaurangen med pizza, grill och kebab sedan slutet av 2020 men nu vill de sälja verksamheten.

– Vi har tänkt att vi ska sälja under en tid. Men när man jobbar och bor på samma plats känns det inte bra att man flyttar, men vi måste för barnens skull. Om det fanns universitet här hade vi aldrig flyttat, säger Manar Mohamad. 

Precis intill restaurangen har paret en villa. Förhoppningen är att nu kunna sälja både privatbostad och verksamhet samtidigt. 

– Vi säljer både huset och restaurangen för 1,5 miljoner kronor. Det är väldigt bra för man behöver inte åka till jobbet, det ligger precis bredvid, säger Manar Mohamad.

– Som köpare passar någon kan pizza och grill. Någon som klarar allt som har med restaurang att göra och som tycker om att jobba, det är många timmar. Själva jobbar vi varje dag från 11 till 21. Eller så kan det vara någon som vill köpa huset och pizzerian men väljer att lägga ner pizzerian att göra något annat med det. Det finns möjligheter. 

Parets förhoppning är att affär och flytt ska kunna gå relativt snabbt. 

– Vi hoppas kunna flytta inom en till två månader. Det blir kanske till Helsingborg eller Göteborg där det finns universitet. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!