Välbesökt jubileumskonsert i Målilla kyrka

Johnny Sigvardsson ordnade med konsert i Målilla kyrka för att fira sin runda dag.

Jubileumskonsert i Målilla kyrka

Jubileumskonsert i Målilla kyrka

Foto: Johnny Sigvardsson

Målilla2018-09-11 11:35

Kyrkoherde Marita Rosén inledde samlingen med ett tal till jubilaren och ett fyrfaldigt leve och överlämnade en blomma, en stor solros. Konserten drog fulla hus med fler än 300 besökare. Johnny Sigvardsson engagerade artisterna Johan och Gunnilla Sigvardsson och Towe och Charlotta Widerberg som framförde många sångnummer i två avdelningar. Dels Från andliga klassiker till Elvis. Dels Sånger av Ted Gärdestad, Evert Taube, Lars Berghagen, Sven Ingvars och flera dansbandslåtar. Charlotta Widerberg framförde även Gabriellas sång med text av Py Bäckman och musik av Stefan Nilsson, en balladlåt från filmen Så som i himmelen från 2004. Publiken deltog med sång och taktfast handklappning i flera av låtarna.

Efter konserten höll Johnny Sigvardsson en kort andakt.

– Vi tog upp en kollekt till ett projekt för behövande barn i Indien. Det möjliggör bistånd till mat, sjukvård och skolgång för slumbarn i Chenaiområdet. Kollekten inbringade 12 275 kr, berättar Johnny Sigvardsson.

I publiken befann sig en av Johan Sigvardssons äldre släktingar, 98 år gammal, som kommit från Bockara för att höra honom framträda.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!