Nionde året för Jan-Anders som SPF-ordförande

Ydre SPF har haft årsmöte med hundra medlemmar på plats i Rydsnäs bygdegård. Jan-Anders Bergquist omvaldes som ordförande och går nu in på sitt nionde år som bas för SPF-föreningen i Ydre.

Towe Widerborg stod för underhållningen

Towe Widerborg stod för underhållningen

Foto: Arne Blixt

YDRE2019-02-18 09:25

– Ja, tiden går. Det är ett stort förtroende att få leda föreningen och det är tack vare alla i styrelsen och övriga som ställer upp att vi kan ha en så många aktiviteter i föreningen, säger Jan-Anders Bergquist.

Aldrig tidigare har föreningen genomfört eller varit ansvarig får så många aktiviteter som under 2018. Över 3 700 medlemmar, ombud, gäster, och besökare har deltagit i månadsträffar, resor och andra arrangemang.

– Det har återigen varit ett verksamhetsår som våra medlemmar kan vara stolta över, säger Jan-Anders Bergquist.

Föreningen hade vid årsskiftet 261 medlemmar och ekonomin är fortsatt god.

SPF-styrelsen för kommande år består av ordförande Jan-Anders Bergquist, vice ordförande Jan Ljung, kassör Ingemar Ericsson, sekretare Bo Sundström och ledamöterna Arne Blixt, Ingalill Wiström, Ulla Andersson, Sven-Evert Zeylon och Irene Arvidsson.

Nu väntar ett nytt spännande år med bland annat månadsträff i mars Boxholmsprofilen Johan Birath och vårfest i maj på Rydsnäs loge med en välkänd artist.

Hundra medlemmar fanns på plats under årsmötet
Hundra medlemmar fanns på plats under årsmötet
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om