Hört & Hänt

Bilnyheter från världens alla hörn!

Foto:

Notiser från bilvärlden2014-08-22 04:05

Clarkson ligger pyrt tillHan har kallat premiärminister Gordon Brown för en enögd skithög, dragit ett och annat skämt om muslimer och kränkt homosexuella. Top Gear-stjärnan Jeremy Clarkson ligger minst sagt risigt till och nu gäller det för britten att ha tungan rätt i mun. Programledaren ska ha yppat ramsan "Eeny meeny miny moe" och sedan mumlat "catch a n***** by his toe". Rasistskandalen blev ett faktum och yppar han ett kränkande ord till får han sparken från BBC. Själv hävdar Clarkson: "Det är oundvikligt, för någon dag kommer jag säga något som förolämpar någon".

Facebook blev hennes död"Den här låten gör mig så glad". Glädjen varade dock inte länge för det var nämligen den statusuppdateringen som kostade den 32-åriga amerikanskan Courtney Stanford livet. För sekunderna senare kom hon över på fel sida av vägen, frontalkrockade med en lastbil och bilen började brinna. Inlägget på Facebook gjordes klockan 08:33 och polisen fick in larmsamtalet vid 08:34. Vi har sagt det förr och vi säger det igen - mobiltelefoner och bilkörning hör inte ihop!

Fy Zlatan, vilken presentDet finns många sätta att fira en seger och oftast spelar plånboken en avgörande roll. Fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic firar det senaste ligaguldet med PSG genom att köpa sig en supersportbil av rang. Det rör sig om inget mindre än en Porsche 918 Spyder som begåvats med en V8:a på 608 hästkrafter i kombination med två elmotorer på 286. Guldgossen har tidigare rattat Ferrari, Maserati, Lamborghini och nu senast Volvo. Porschen kostar i runda slängar åtta miljoner och frågan är om han köpt den för reklamarvodet från Volvo?

Putins nya trotjänareDet är nog få personer som är så hatade just nu som Rysslands president Vladimir Putin. Han har bedrivit häxjakt på homosexuella och hotat freden i Europa genom att i princip förklara krig mot Ukraina. Snart kommer Putin även att skrota sin gamla Mercedes S-klass limousine och istället väntas en ny rysktillverkad tjänstebil. Lyxåket ska byggas av limousintillverkaren ZIL och utvecklingen ska ha kostat närmare tre miljarder. Presidenten får dock ge sig till tåls ett tag till för trotjänaren förväntas vara klar år 2016.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!