Tomten gör det lätt, att till (h)jul välja rätt!

Snön lyser vit på taken, endast vår skäggige vän är vaken. För snart är julen här må vi lova och tomten om nätterna börjar få svårt att sova. För vart han sig än i världen vänder så ska det på julafton finnas klappar i allas händer. Stackars tomten har inget litet mål, och ska allt hinnas med är det nog dags att lägga på ett kol. Här kommer några finurliga julklappstips från oss på CNP, som du till dina nära och kära kan ge. Vi vill samtidigt önska alla en riktigt God Jul och hoppas ni tycker följande klappar är kul!

Foto:

Notiser från bilvärlden2013-12-19 05:05

På morgonens tidiga timma,
häller du i nått varmt blir röken likt dimma.
En exklusiv box för fyra,
trots sina anor inte särskilt dyra.
Bentley koppar: 760:-Nu kan du avnjuta en nybryggd kopp med rykande hett kaffe i sann Bentley-anda. Den exklusiva boxen innehåller ett set med fyra espressokoppar samt fat och kopparna är dekorerade med racingfotografier. Faten har begåvats med siffran sju samt åtta vilket representerar tävlingsnumren på de vinnande bilarna från Le Mans år 2003. Bentley brukar som bekant bjussa på hantverksmässiga detaljer, men frågan är om inte dessa koppar är "made in China" med tanke på priset?

Mer info: www.shop.bentleymotors.com



Eftersom vi vet att du Cars gilla,
kan du i denna runt kvarteret chilla.
Tomtens klapp är knappast fel,
den går nämligen på el.
Blixten McQueen från Disney Pixars Cars: 2 499:-Disney Pixars film "Cars" tog biobesökarna med storm 2006 och enbart prylförsäljningen i samband med första filmen drog in närmare sju miljarder. Just nu planeras det för den tredje filmen och vad passar då bättre än att man släppt en helt ny elbil i form av "Blixten McQueen?" Vrålåket har en hastighet på 2,2 km/h och drivs av ett laddningsbart sexvolts-batteri. Blixten McQueen har begåvats med fotbroms samt gaspedal och går att köra såväl framåt som bakåt. Alltså en perfekt hjulklapp till föräldrar som är trötta på att leka "Bärgarn" när småttingarna inte orkar trampa hela vägen till "Kylarköping".

Mer info: www.toysrus.se



Perfekt när du får oväntat besök,
dessutom riktigt snygg i ditt kök.
Den här är inte bara för killar,
utan alla som motorer och java gillar.
Espressomaskin i form av V12:a: 97 200:-Det här är en julklapp som kommer att få den sanne bilentusiasten att tända till på alla cylindrar. Den fräcka espressomaskinen har hämtat inspiration från motorsportens underbara värld och har designats likt en V12-motor. Pjäsen är tillverkad i material som magnesium, aluminium och titan, vilket gör att motorn i skala 1:2 ser extremt verklighetstrogen ut. Espressomaskinen har dessutom begåvats med oljefilter, förlåt, kaffefilter och koppar som liknar kolvar. Endast 500 exemplar ska byggas och man kan själv välja om man vill ha 12, 10 eller 8 cylindrar. Snacka om snabbkaffe!

Mer info: www.espressoveloce.com



Bredvid dig om natten så go och mjuk,
kramar den dig när du är sjuk.
När du är ledsen, glad eller sur,
kan du berätta allt för denna filur.
Ferrari teddybjörn: 555:-Det är över hundra år sedan de första nallebjörnarna började säljas. Sedan dess har gosedjuren älskats av miljoner och åter miljoner barn (samt även vuxna) över hela världen. Italienarna vill inte vara sämre utan kommer nu med en teddybjörn i full tomtemundering för de yngre Ferrari-fansen. Alla småttingar kommer garanterat att falla pladask för denna kramvänliga vän som även charmar med sitt smickrande leende och italienarnas berömda logotype på jackan. Björnen är 34 centimeter hög och kostar 555 kronor.

Mer info: www.ferraristore.com



För dig som gillar att åka riktigt fort,
är det här ett säkert "kort".
I hela 240 knyck rullar Formula Rossa,
men i VIP-filen du bland alla karuseller kan frossa.
Ferrari World Abu Dhabi presentkit: 5 718:-Ferrari World Abu Dhabi är världens största temapark under tak och erbjuder mer än tjugo unika åkattraktioner. Storsatsningen inkluderar bland annat världens snabbaste berg- och dalbana: "Formula Rossa". 0-100 rullar på två sekunder medan toppfarten är 240, allt tack vare maskineriets 28 800 hästar. Italienarna firar det hela med ett exklusivt presentkit vars röda lackask består av ett innandöme i kolfiber. På en silverplakett står en personlig hälsning från Ferraris VD Luca di Montezemolo och VIP-biljetten har signerats av Fernando Alonso. Dessutom ingår en unik nummerplåt som hör hemma i - Abu Dhabi!

Mer info: www.ferraristore.com



Det gäller att på tekniken fila,
om du för kompisarna vill kunna stila.
Håll hårt i denna mojäng,
om du vill ta nästa sväng.
Go Mini Wolf radiostyrd bil: 379:-Den här klappen bjuder på rejält med bus. Go Mini Wolf är en riktig favorit hos minstingarna, vilket kanske inte är så svårt att förstå. Den blinkande handkontrollen bjussar på en sjudundrande ljusshow och den radiostyrda bilen har dessutom utrustats med örongodis i form av olika ljud. Den ljudliga vargen ylar när den utför trick så som exempelvis handbromsvändningar samt häftiga stunts. Kärran rekommenderas från tre år och blir garanterat en lyckad (h)julklapp.

Mer info: www.jollyroom.se



Du önskade dig en framtida investering,
nu måste du bara hitta en parkering.
Den är handbyggd fast i miniatyr,
men ändå är klappen stor och dyr.
Maserati racingtransport från CMC: 6 100:-Det här är verkligen något extra för alla bilentusiaster. Nämligen en exakt kopia av Maseratis legendariska racingtransport som användes på femtio- samt sextiotalet. Originalbilens chassi kom från Fiat 642 och totalt rymdes tre racingbilar. Skalan är 1:18 vilket innebär att modellbilen är över femtio centimeter lång och mästerverket består av 3 115 delar som monterats för hand. Interiören består av äkta läder och den översta lastrampen kan höjas samt sänkas tack vare ett avancerat vajersystem. Det är tyska CMC Modelcars som ännu en gång slår modellbilsvärlden med häpnad.

Mer info: www.cmc-modelcars.com



Vill du ta dig framåt på denna manick,
måste du använda rätt trick.
Pedaler är väl inget att ha,
dina fötter och ben duger minst lika bra.
Mercedes balanscykel: 930:-Katter brukar använda svansen för att finna den rätta balansen. Dom minsta barnen måste dock träna på tekniken och det har Mercedes tagit fasta på. Den silvergrå balanscykeln har begåvats med tyskarnas berömda stjärna i fronten och plasthjulen har försetts med gummidäck. På sidan hittar vi "Mercedes-Benz Motorsport" printat och förutom texten pryds cykeln även av tyskarnas racingfärger. Säkerheten är på topp och för att minimera olycksrisken har man begränsat vinkeln på styrningen. Balanscykeln är rekommenderad från 3 år och kommer garanterat bli en "ho-ho-ho-jig" klapp under granen.

Mer info: www.shop.mercedes-benz.com



Eftersom du för kompisarna alltid stilar,
har jag köpt dessa handmålade med bilar.
Något att hänga i din kvist,
du brukar ju tycka att vanliga är trist.
Mercedes julgranskulor: 200:-Inför varje jul säljs omkring tre miljoner granar i Sverige och då har vi inte räknat med alla som är ute på äventyr med egen yxa och såg. Väl hemma plockas pyntet fram: färgade kulor, smällkarameller, polkagriskäppar, textiltomtar samt glitter. Men hur kul är detta att hänga i granen för oss bilintresserade? Mercedes har därför tagit fram ett set med fyra handmålade glaskulor vars motiv bjuder på klassiska mercor. Det här är ett måste för alla Mercedes-freaks och kulorna levereras i en dekorativ presentbox i röd sammet. Varför inte tyskarna tagit fram en stjärna till toppen av granen istället kan man verkligen fråga sig?

Mer info: www.shop.mercedes-benz.com



Racinginspirerad och relativt dyr,
den här klappen har plats för all typ av lektyr,
Styla efter tycke och smak,
den här är hämtad från Porsches-bak.
Porsche bokhylla: 27 900:-Porsche har kommit upp med en hel serie med fräcka inredningsprylar och tuffast är utan tvekan hyllan i form av en bakspoiler. Tillverkad av kolfiber och med tyskarna logotyp på båda sidorna blir detta ett givet val för alla kräsna Porsche-fantaster. Att det dessutom är originalspoilern från 911 GT3 lär få många att dra på smilbanden. Hyllan kostar, håll i er nu, 27 900 kronor och då ingår inte ens det fräcka bokstödet i form av ett bromsok. Det får du köpa till för 1 599 spänn.

Mer info: www.shop.porsche.com

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!