Gubbvarning i Östergötland!

Komikern och Stand Up artisten Lennie Normans Gubbvarningböcker som sålts i över 70.000 exemplar har roat folk i åratal.

Lennie Norman ger sig ut på turné igen. Foto: Pressbild

Lennie Norman ger sig ut på turné igen. Foto: Pressbild

Foto:

Östergötlands Län2018-02-22 16:40

Många har känt igen sig andra har blivit förargade över hur träffande han beskriver verkligheten med en stor dos av dräpande ironi.

Argare, bittrare och förbannad

Lennie har rest runt på olika event och spridit glädje med sin humor men det var 27 år sen sist han gjorde en egen klassisk Stand Up show. Nu ska Lennie Norman tillbaka i sadeln igen med Stand Up föreställningen "Gubbvarning Live" En show där han inte drar sig för att säga ett sanningen om tillvaron.

En av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman ger sig nu ut på en rikstäckande turné med föreställningen Gubbvarning Live. Föreställningen bygger vidare på Lennies böcker Gubbvarning och den tredje mars kommer han till Flygeln i Norrköping och några veckor senare, den 18 e mars landar han i Garden i Linköping

En gubbes funderingar

Lennie Norman kommer att bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Föreställningen provspelades i Borås under hösten 2017 och då blev det succé direkt. Nu är det dags för resten av Sverige att få sig en rejäl omgång med humor.

- Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där jag skärskådar den tiden vi lever i och tar tempen på samtiden, säger Lennie Norman i en kommentar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!