Nya bilbränder i Norrköping

Under helgen har Polisområde Östergötland hanterat 207 stycken händelser och 29 Personer har omhändertagits för berusning. Bilbränderna fortsätter att plåga Norrköping och i helgen var det Hageby som blev utsatta för meningslös skadegörelse.

Östergötlands Län2016-05-23 06:52

Klocka 23.31 i lördgskväll kallades Räddningstjänst och polis till Bäckgatan i Hageby med anledning av bilbrand. Räddningstjänsten släckte bilen som blev totalt utbränd.

Klockan 02.44 var det dags igen denna gång på Timmermansgatan, Hageby vid OK/ Q8 macken brann ytterligare en bil och återigen fick räddningstjänsten rycka ut och släcka. Bilen fick skador på framskärm och hjul. Vid båda brandplatserna har det säkrats viss bevisning.

Gripna för brott

Klockan 21:53 greps en man i Norrköping misstänkt för misshandel i nära relation och några timmar senare greps en man i Centrala Norrköping misstänkt för misshandel i nära relation. Mannen frigavs efter förhör.

Klockan 00:05 greps en man på Generalsgatan i Norrköping då han försökte tillgripa en moped. Mannen är misstänkt för försök av tillgrepp av fortskaffningsmedel. Han blev anhållen efter förhör av åklagare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!