Slagsmål i länet

Natten mellan lördag och söndag har inneburit en hel del jobb för polisen i Östergötland med bland annat slagsmål i Norrköping och i Motala.

Östergötlands Län2016-08-08 06:02

Ledningscentralen har hanterat totalt 80 händelser av varierande slag och fem personer har gripits i länet under sen kvällen och natten. Elva personer har omhändertagits med anledning av fylleri och ordningsstörande beteende.

Flera slagsmål

Några minuter innan klockan 01.00 inkom flera samtal om ett större bråk på Kungsgatan i Norrköping. Enligt ett vittne skulle det röra sig om cirka 40 personer som slogs. När polis kom till platsen upplöstes bråket och de inblandade sprang i olika riktningar. Sju personer omhändertogs och en person avlägsnades från platsen med stöd av Polislagens paragraf 13. En skadad person fördes med ambulans till Vrinnevisjukhuset, han hade blivit slagen och sparkad i ansiktet med ett spräckt ögonbryn som följd.

Slogs i Motala

En kort tid därefter larmades polis till Repslagaregatan i Motala med anledning av ett bråk. På plats anträffades en person som blivit slagen i ansiktet med en utslagen tand som följd samt en misstänkt gärningsman. Den misstänkte greps. Målsäganden kördes av en polispatrull till Lasarettet i Motala för att få sina skador omsedda.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!