Stort bråk i Skärblacka – flera skadade

Ett stort bråk utbröt i lördagskväll i Skärblacka på Stationsvägen. Flera personer blev skadade och polisen grep fyra män misstänkta för grov misshandel.

Östergötlands Län2016-08-08 10:30

Vid 22.40-tiden larmades polis och ambulans till Stationsvägen i Skärblacka, beläget strax sydväst om Norrköping, med anledning av ett bråk där minst en person skadats.

Skadad nummer två

Ungefär samtidigt inkom samtal från en familj boendes i närheten av platsen för bråket. De hade fått in en okänd, skadad man i sin bostad. Cirka 20 minuter senare kom ett samtal från Vrinnevisjukhuset i Norrköping om att en man som utsatts för en misshandel hade blivit avsläppt vid sjukhusets akutmottagning.

Föreligger samband

De tre ärendena ovan har med stor sannolikhet ett samband, då samtliga misstänks ha varit inblandade och skadats i samma bråk. Vad för slags skador de har tillfogats kommer, av utredningstekniska skäl, inte att kommenteras.

Fyra personer har gripits, det rör sig om de tre skadade vilka är såväl misstänkta som målsägande i ärendet samt ytterligare en person som misstänks ha varit inblandad i bråket. Efter brottsplatsundersökning och spårsäkring på brottsplatsen skall de gripna skall höras om händelsen när de fått sina skador omsedda. Åklagaren har senare anhållit de fyra gripna.

Polisen är intresserad av att komma i kontakt med eventuella vittnen till bråket på Stationsvägen samt personer som kan lämna andra uppgifter i ärendet. Kontakta polisen på telefon 11414.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!