Uppträdde hotfullt mot hustru under natten

Polisen har under natten hanterat 155 ärenden. Fyra personer har gripits för brott och 44 personer har frihetsberövats av andra anledningar som kan vara ordningsstörning eller berusning. Lördagsnatten har varit lugnare än vanligt och inga allvarligare händelser har kommit till vår kännedom.

Östergötlands Län2016-12-19 14:00

I lördagseftermiddag inträffade en trafikolycka mellan en bil och en fotgängare på St. Larsgatan i Linköping. Fotgängaren gick på övergångsställe och blev påkörd av en bilist. Fotgängaren fördes till sjukhus. Bilföraren är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Klockan 23.27 inträffade en incident på Trädgårdsgatan i Norrköping. Några personer har ställt upp lastpallar mot en fastighet och hällt ut brännbar vätska på dem. När de iakttogs av ett vittne sprang de från platsen. Ingen misstänkt anträffad. Anmälan förberedelse till mordbrand.

Klockan 01.36 Ett tidningsbud upptäcker att en lägenhetsdörr är uppbruten på Saltängsgatan i Norrköping. Polispatrull kunde konstatera att ett inbrott skett. Lägenheten avspärrad för teknisk undersökning. I nuläget är det oklart om något stulits.

Klockan 02.02 Polis kallas till Lantmannagatan Linköping, då en man varit hotfull mot sin hustru. Mannen som är i 40-årsåldern greps och kommer att förhöras innan åklagaren tar ställning till eventuellt anhållande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!