1999 tog Veronica Erikssons föräldrar över Rimforsa Strand. Med på köpet var konceptet om karibisk julbuffé.
– Vi har fått ändra de ursprungliga karibiska recepten, berättar Veronica.
– I dem ingår en del marijuanafrön.
Sedan 1999 har bara ett enda traditionellt julbord serverats här – när köket renoverades.
Bland annat serveras bläckfisk som marineras i chili och paprika.
Gustav Andersson har varit köks- och restaurangchef i fem år. Han tycker att det är roligt att ibland inte veta vad man äter.
– Men just bläckfisken brukar vi vara tydliga med, säger han.
Exotiska frukter är ett viktigt inslag i den karibiska traditionen. De kan dock vara svåra att komma över.
– Det händer att de fastnar i tullen. Mangostan som ser ut som en liten handgranat, berättar Gustav Andersson.
– Durian kommer vi aldrig att ha, de luktar så himla illa, tillägger han.
Veronica Eriksson berättar att de ibland får frågor om hur den karibiska buffén stämmer överens med Rimforsa Strands motto om lokalproducerat.
– Kött och kyckling är alltid från lokala eller svenska gårdar, säger hon.
– Men frukterna fraktas från andra sidan jorden. Just där har vi inte så mycket miljötänk.
Efterrätterna på buffén är inte lika starkt präglade av karibiska smaker.
– Karibiska efterrätter är faktiskt inte särskilt goda, avslöjar Veronica Eriksson.
– Maten måste ju passa våra smaklökar.
Tidningen har försökt komma i kontakt med tidigare ägare.