Underhållning i Silverparken

Nu på torsdag startar kvällsunderhållningen i Silverparken.

" När vi väljer program försöker vi hålla oss så lokalt som möjligt" berättar Jan Kennmark från PRO. På torsdag börjar underhållingen i Silverparken.

" När vi väljer program försöker vi hålla oss så lokalt som möjligt" berättar Jan Kennmark från PRO. På torsdag börjar underhållingen i Silverparken.

Foto: Elin E Elmström

Silverdalen2018-07-03 10:17

Först ut på scenen i Silverdalen ställer Lifvens. Denna gång är det Sven-Ingvars låtar på agendan.

– Det är 13:e året i följd vi gör detta och jag tycker att programmet i år verka väldigt lovande, berättar Jan Kennmark från PRO Silverdalen-Lönneberga.

– Förra sommaren var Lifvens med varje kväll och de fem senaste har de varit husband. Så det passar väldigt bra att de är först ut.

Onsdagen den 25 juli blir det allsång tillsammans med tre dagspelare från Ingatorp och på lördagen samma vecka blir det en tillbakablick med musik under "Så minns vi Silverdalen".

– Vi har två kvällar under Lönneberga veckan. Anders Nilsson, Inge Danielsson och Svante Sigurdsson är tre proffesionella dragspelare som är väldigt populära runt om. På lördagen kommer det pratas om Silverdalens historia från början av 1900-talet, det har det lagts ner mycket jobb på.

Säsongen avslutas med en hyllning till Allan Karlsson den 16 augusti. Anders Nilsson står för musiken, Anette Jonsson och Gösta Larsson gästar.

– Vår ordförande gick bort i mars. Han var med och styrde med detta så den eftermiddagen tillägnas honom så då tar vi inget inträdde utan bjuder på kaffe.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!