Andréa Ask, som inte är något stort fan av att baka bullar utan mer gillar att baka tårtor, provade annorlunda smaker i vetekransarna.
– Jag tänkte att jag skulle hitta nya smakkombinationer i bullarna, som kanske inte någon annan gjort tidigare. I ena hade jag morötter och sesamfrön som blir lite kolaaktigt när man steker ihop det och i den andra kransen hade jag i Ahlgrens bilar.
Hon berättar om den största utmaningen:
– Att jäsa bullar i ett tält som är fem grader kallt är svårt. Många hade problem med hur man skulle få jäsningen bra, så då gällde det att ta till små knep för att få det att jäsa.
Det andra momentet bestod av att baka mince pie, ett engelskt bakverk som framförallt äts vid jul, som Andréa aldrig hört talas om innan.
– Det var först panik, men sen när vi fick veta att vi skulle jobba två och två så kände jag ett lugn. Jag fick jobba med Simon som jag har kommit jättenära under programmets gång, så jag var skitglad över att få jobba med honom.
Andréa Ask knep inget stjärnförkläde den här veckan, men hon och samtliga deltagare gick vidare till nästa program.
I nästa program blir det chokladbak, vad känner du för det?
– Där måste jag bara sätta det för jag älskar att baka tårtor och choklad är en favorit att baka med, så jag hoppas att det går vägen. Det är ett roligt moment som jag sett fram emot.