Chockad Andréa fick stjärnförklädet i baktävlingen

Andréa Ask, från Södra Vi, var bäst i veckans Hela Sverige bakar, tyckte juryn. Hon tillägnade sin cancersjuka mamma sin bakelse.

Andréa Ask från Södra Vi är vidare till nästa vecka efter att ha fått stjärnförklädet i Hela Sverige bakar. Själv var hon inte nöjd  och blev därför chokad när hon fick höra att hon var bäst.

Andréa Ask från Södra Vi är vidare till nästa vecka efter att ha fått stjärnförklädet i Hela Sverige bakar. Själv var hon inte nöjd och blev därför chokad när hon fick höra att hon var bäst.

Foto: TV4

Södra Vi2021-10-21 19:00

– Det var riktigt kul! Jag blev chockad eftersom många andra hade levererat så bra. Det var verkligen ingenting jag tog för givet, säger 25-åringen till Vimmerby Tidning.

Veckans tema var Rosa bandet och Andréa berättade i programmet att hennes mamma har bröstcancer och går på cellgifter.

– Just den här veckan kändes det extra fint att få förklädet när jag verkligen tillägnat det till min mamma, säger hon.

Juryn hyllade Andréas bakverk men själv var hon inte helt nöjd. 

– Min mousse hade inte satt sig. Den behöver flera timmar för att göra det men vi hade liksom två timmar och det är mycket som kan gå fel i tältet. Det är inte som när man bakar själv hemma, säger hon.

Andréa Ask säger att hon trodde att hon skulle åka ut redan i första avsnittet men nu är hon alltså vidare en vecka till. Nästa gång är det halloween-tema och 25-åringen tyckte att det var en av de svåraste uppgifterna i programmet.

– Det är inte lätt att få en kondisbit att se läskig ut men samtidigt vara ätbar med goa grejer i. Där fick jag tänka till extra, säger hon.

Efter att första avsnittet av Hela Sverige bakar sänts fick Andréa Ask ta emot mycket näthat på sociala medier, främst på grund av sina tatueringar. Nu berättar hon att hon inte längre läser kommentarer på kanalens Facebooksida.

– Jag har valt att inte gå in där och kolla och TV4 är snabba på att radera. Jag har inte sett några dumma kommentarer mer men många fina och stöttande, säger hon.

Andréa Ask utsattes för näthat efter att det första avsnittet sändes. Nu läser hon inte längre kommentarerna på tevekanalens Facebooksida.
Andréa Ask utsattes för näthat efter att det första avsnittet sändes. Nu läser hon inte längre kommentarerna på tevekanalens Facebooksida.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!