Fröken Snusk återvänder: "Vi har fått ihop ett bra program"

Många artister från föregående säsong återkommer till Pumpen när hösten drar igång. Kombinationen med dans, konsert och pub har blivit ett vinnande koncept som lockar en blandning av publik. "Vi är laddade", säger Lena Josefsson i arrangörsgruppen.

Senast Fröken Snusk spelade på Pumpen var det fullsatt. I slutet av oktober är det dags igen.

Senast Fröken Snusk spelade på Pumpen var det fullsatt. I slutet av oktober är det dags igen.

Foto: Magnus Strömsten

Södra Vi2024-08-16 12:00

Det är inte bara Fröken Snusk som har mask över ansiktet utan även artisten Loam och Raggarligan & Skooja. Den andra gemensamma nämnaren är att de ska uppträda på Pumpen i höst.

– Det är inget vi har tänkt på när vi bokat upp artisterna. Det är de som är populärast helt enkelt, säger Lena Josefsson.

Om man vill dansa är det bland annat "Hela huset gungar" med Black Jack och Casanova.

– Vi tror på en väldigt bra höst. Pumpen ska vara ett ställe där alla kan mötas.

Hon berättar att Fröken Snusk är populär bland många minderåriga och eftersom det finns en 18-årsgräns kvällstid hoppas de på att kunna ha en konsert på eftermiddagen samma dag (26 oktober) för barnfamiljer.

– Det är inte klart ännu, men det är många som har efterfrågat det och vi jobbar för att det ska funka. Vi har haft ett liknande arrangemang med artisten Theoz, säger Lena Josefsson.

Hon är mycket nöjd med höstens program.

– Vi har fått många och bra artister, både vad gäller konserterna och danskvällarna vilket känns tryggt. Vi är laddade inför hösten.

Konkurrensen är stor under sommaren med festivaler och stadsfester. Därför satsar Pumpen på hösten och våren istället. Det är säsongspremiär den 14 september, med dansbandet Sannex.

– Många undrar redan om vi har kommit igång. Det har blivit ett sug efter Pumpen nu, säger Lena Josefsson.

De uppträder på Pumpen

Sannex, Konsert 250 kg kärlek & Louise Andersson Bodin, Casanovas, Fröken Snusk, Black Jack, Loam, Raggarligan & Skooja, Dom första

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!