Klicktoppen: De husen är hetast

En pampig villa i Södra Vi toppar Hemnets senaste lista. Tätt därbakom är en sexmiljoners-fastighet i utkanten av Vimmerby.

Det här huset på Norra Storgatan i Södra Vi hade flest visningar i förra veckan.

Det här huset på Norra Storgatan i Södra Vi hade flest visningar i förra veckan.

Foto: Fastighetsbyrån

Södra Vi2023-04-26 12:00

Vi har spanat in Klicktoppen för vecka 16 och det är några lokala objekt som sticker ut. Med 3 195 sidvisningar är det en villa på Norra Storgatan i Södra Vi som toppar listan. Mäklaren beskriver det som en gedigen och pampig villa med välbevarade och storslagna detaljer.

Huset byggdes 1924 och har en boyta på 316 kvadratmeter. Utgångspriset är satt till 2,6 miljoner kronor.

undefined
Den här fastigheten i Älåkra, strax utanför Vimmerby, består av två villor och har ett utgångspris på sex miljoner kronor.

En fastighet i Älåkra, strax utanför Vimmerby, är tvåa på listan med knappt 3 000 sidvisningar (7 200 totalt). Fastigheten består av två villor och budgivningen är redan igång. Enligt Fastighetsbyråns hemsida är det en budgivare som har matchat utgångspriset på sex miljoner kronor.

undefined
Kulla Lövhyddan har ett utgångspris på 160 000 kronor.

I Hultsfreds kommun är det återigen Kulla Lövhyddan utanför Mörlunda som toppar listan. Även om intresset för den slitna villan har klingat av lite den senaste tiden hade annonsen 3 000 sidvisningar i förra veckan. Totalt har Kulla Lövhyddan visats 39 600 gånger sen publiceringen i mitten av mars.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!