Det familjeägda caféet i Södra Vi har varit igång sedan i september. Man har hittills hållit öppet på söndagar och för bokningar. Det har, kanske på grund av bristen på annat som är öppet samma dag, visat sig vara ett bra koncept.
– Det har gått bra! Vi hade ingen speciell förväntning mer än att vi skulle gå runt och det har vi gjort. Det har varit lite upp och ner, är det dåligt väder är det mindre folk och är det fint väder är det många som är ute och går som slinker in, säger ägaren Leif Frank.
Räkmackorna har varit populära och responsen från ortsborna och andra som besökt caféet har varit god.
– Folk gillar det och är glada att det finns ett café här, som många saknat. Det är många äldre som kommer och också kommer tillbaka flera gånger, Leif Frank.
Framåt sommaren är planen att utöka öppettiderna och locka gäster med mer än bara godsaker.
– När det börjar närma sig kan det bli någon eftermiddag eller i veckan också. Vi vill också testa att hitta på grejer och köra musikquiz och liknande. Jag har också byggt upp en radiostation och hoppas att radioamatörer vill komma, säger ägaren.
Till jul hade man byggt färdigt ett litet cafékök. I framtiden vill man även bygga ett större restaurangkök. Dessutom kommer man snart att börja erbjuda övernattning för gäster.
– Vi har ett rum som vi kommer att hyra ut längre fram i sommar. Eventuellt kommer vi också att göra iordning fler rum men det dröjer nog något år, säger Leif Frank.