Storebro IF summerar året och laddar för sommaren

Våren är en tid för många föreningars årsmöten. Nu har Storebro IF haft sitt.

Eva Kindstrand Ströberg är ordförande i Storebro IF och det kommer hon att vara även framöver.

Eva Kindstrand Ströberg är ordförande i Storebro IF och det kommer hon att vara även framöver.

Foto: Magnus Strömsten

Storebro2024-03-21 15:12

Eva Kindstrand Ströberg, ordförande i Storebro IF, beskriver årsmötet som trevligt och lyckat. Uppslutningen var relativt god och för att vara en liten förening var det många som deltog.

– Vi var nog ett 20-tal personer i alla fall, så det var jättebra, säger hon.

Nytt för i år är att idrottsplatsen i Storebro kommer att utgöra en viktig del av Bullerby cup i sommar. A-planen där ska bli till tre spelplaner. På träningsplanen, B-planen, är tanken att det ska det vara knappt hundra campingplatser och på grusplanen ska det vara parkering. I samband med det är tanken att fotbollsfamiljerna på plats ska kunna ta del av lite andra aktiviteter på anläggningen så som discgolf, en padelturnering och ett uppstyrt tabata-pass.

– Det känns fantastiskt roligt och vi ser verkligen fram emot det. Planeringen är i full fart.

undefined
Eva Kindstrand Ströberg är ordförande i Storebro IF och det kommer hon att vara även framöver.

Storebro IF gjorde ett minusresultat för 2023 på 120 000 kronor.

– Det beror på att vi har en levande verksamhet. Vi uppdaterar anläggningen löpande, och då kostar det. Vi har bland annat fixat till mycket med klubbstugan och sedan förra året arrenderar vi tre och ett halvt hektar mark från kommunen, så det blev en stor engångskostnad. Vi har också satsat mycket på ungdomsverksamheten.

Under årsmötet beslutades även om vissa förändringar i styrelsen. Två personer, Peter Grudemo och Hanna Svensson, avgick och ersattes av Malin Albertsson och Dennis Lindblad. Eva Kindberg Ströberg blev omvald som ordförande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!