En helt magisk kväll att minnas

Snart är det dags för avgångseleverna på Hultsfreds gymnasium att sätta på sig den vita studentmössan. Men innan dess väntar en intensiv månad med diverse festligheter. Under lördagen var det dags för den absolut finaste festen, nämligen den traditionsenliga studentbalen.

I lördags var det dags för studentbal för avgångsklasserna på Hultsfreds gymnasium.

I lördags var det dags för studentbal för avgångsklasserna på Hultsfreds gymnasium.

Foto:

Studentbal2008-05-06 06:09


Denna magiska tillställning kräver långa förberedelser och då inte minst gällande klädvalet, för många av de kvinnliga baldeltagarna har lagt ned mycket tid på att formge en vacker klänning och herrarna har sett till att fracken är nypressad.
Redan tidigt under lördagen påbörjades de sista förberedelserna inför kvällens tillställning med att bland annat skapa fantastiska håruppsättningar och att putsa lackskorna till kostymen.
Sammanlagt deltog 53 par på årets bal och de samlades redan på eftermiddagen utanför Valhall för att i samlad trupp promenera till Stenbryggan vid Hulingens strand där familj, släkt och vänner fick möjlighet att fotografera alla vackra par i sina granna klänningar och nypressade frackar.
Efter detta bar det av till Vimmerby Stadshotell där årets bal hölls och det blev en helt magisk kväll för avgångseleverna där de bland annat fick avnjuta en god trerätters middag och dansa hela natten lång.

Alla balbilderna hittar du

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om