Hafsa var 13 år när hon giftes bort för knappt 900 kronor. I två år var hon fast med en man som våldtog och slog henne, innan familjen lyckades övertala honom till en skilsmässa.
– Jag ångrade att jag fötts, säger hon.
Somalia har inga lagar som reglerar minimiålder för giftermål. Nu har ett lagförslag lagts fram i parlamentet av en allierad till president Mohamed Abdullahi Mohamed, ett förslag som skulle legalisera äktenskap från och med puberteten. Det skulle innebära att flickor så unga som tio år riskerar att giftas bort.
Skarp kritik
Enligt en statlig kartläggning gifts nästan en tredjedel av Somalias flickor bort innan de fyller 18 – hälften av dem innan sin 15-årsdag.
– Vissa familjer gifter bort sina döttrar för att minska sin ekonomiska belastning eller få en inkomst. Andra gör det i tron att de tryggar sina döttrars framtid eller skyddar dem, säger Dheepa Pandian, talesperson för FN-organet Unicef.
Lagförslaget, som dess författare menar "är korrekt enligt islam", har mötts av skarp kritik från delar av det somaliska samhället.
– Vår konstitution baseras på islam. Det betyder att mognadsåldern är 18, vilket är den rätta åldern för att rösta eller för en flicka att gifta sig, säger människorättsaktivisten Sahra Omar Malin.
Politisk instabilitet
Flera flyktingläger i huvudstaden Mogadishu, som upprättats för familjer som flytt våld, är fulla med misshandlade och övergivna kvinnor som gifts bort i ung ålder.
– De flesta av kvinnorna här giftes bort som 13-åringar och är skilda när de är 20. De har ingen som kan försörja dem, säger Nadifa Hussein som driver tre läger.
På grund av det politiskt instabila läget i Somalia är det oklart när parlamentet kommer att rösta om förslaget. I juli sparkades premiärminister Hassan Ali Khaire och de val som planerats senare i år tros komma att skjutas upp.