482 har dömts för barnpornografibrott och har i huvudsak fått kortare villkorliga straff. 388 har i stället dömts för bötesbrottet kränkande bilddelning.
Brottsrubriceringen har påverkats av vilka versioner av klippet som delades, hur många gånger det delades samt om de som delade var klara över att personerna i klippet var under 18 år.
Klippet delades i Facebooks meddelandeapp Messenger. Totalt åtalades över 1 000 i målet, som inleddes 2018, men ett antal fall har ännu inte avgjorts.
Danska Rädda Barnen berömmer rättsväsendets arbete.
– Ingen kan längre ursäkta sig med att de inte vet att det är olagligt att dela sexuellt kränkande material med barn och unga, säger Per Frederiksen, psykolog på organisationen.
Miriam Michaelsen, som är målsägarbiträde för en av personerna i klippet, hoppas att domarna har en preventiv effekt. Samtidigt har rättegångarna gjort att klippet blivit än mer omtalat.
– Det har också haft den negativa effekten att det har blivit fler som har delat, även efter att det blev känt att det var olagligt och att 1 000 skulle åtalas, säger hon.