Fortfarande år 2022 är det fortsatt stor manlig dominans bland presidenter och statsministrar i Europa.
45 små porträttbilder visas upp i den lilla folder som arrangörerna tryckt upp inför toppmötet i Europeiska politiska gemenskapen. Här finns bilder på alla de deltagande stats- och regeringscheferna så att journalisterna på plats ska känna igen vem som är vem.
Ur ett jämställdhetsperspektiv är dock foldern en dyster sammanställning.
"Bättre beslut" med fler kvinnor
Här finns 37 karlar och blott 8 kvinnor. Det ökar visserligen till 9 kvinnor om man tar med Danmarks statsminister Mette Frederiksen, som inte fått plats i foldern eftersom hon väntas dyka upp först till EU-ledarnas interna toppmöte under fredagen.
Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir är en av få kvinnor på plats. På väg in till mötet i Prag säger hon till TT att hon gärna hade sett fler kvinnor vid förhandlingsbordet.
– Trots att Europa troligen är den mest progressiva kontinenten är vi väldigt långt ifrån att nå fullständig jämställdhet.
– Jag tror faktiskt att bättre beslut hade tagits om vi hade fler kvinnor vid förhandlingsbordet, säger Jakobsdóttir.
Medelålders män dominerar
Tar man bort Norden, Estland och Storbritannien är det bara Moldavien, Kosovo och EU-kommissionen som representeras av kvinnor i Prag. Övriga deltagare är medelålders män, med en snittålder på 55 år.
Äldst i gänget är Cyperns president Nicos Anastasiades, nyss fyllda 76 år och som blev parlamentsledamot på hemmaplan redan 1981. Mest erfarna som stats- och regeringschefer är annars Azerbajdzjans Ilham Aliyev och Turkiets Recep Tayyip Erdogan som båda blev premiärministrar i sina länder 2003 och sedan dess gått vidare till att också bli presidenter.
Yngst är Finlands statsminister Sanna Marin, som blir 37 i november.