Bland de bortförda finns tolv vuxna och sju barn. En person är från Kanada och de övriga från USA.
Kidnappningarna i Haiti genomförs mestadels i utpressningssyfte, och det ökade antalet männskorov den senaste tiden sammanfaller med ett förvärrat säkerhetsläge i landet.
Organisationer och fackförbund inledde strejker och civila protester på måndagen för att påtala situationens allvar. Gator i huvudstaden Port-au-Prince och flera andra städer låg öde då taxichaufförer och bussförare valt att inte arbeta.
Många skolor hölls också stängda i protest.
I vissa stadsdelar tände demonstranter eld på bildäck för att visa sin ilska över utvecklingen.
Intensiva försök
Samtidigt pågick intensiva försök att få de kidnappade fria.
USA:s utrikesdepartement i Washington DC säger att man står i tät kontakt med haitiska myndigheter och att amerikaners "välbefinnande och säkerhet utomlands" är högsta prioritet.
"Be med oss för dem som hålls som gisslan, kidnapparna och deras familjer, vänner och de berördas kyrkor", heter det i ett uttalande från missionärernas organisation, Ohiobaserade Christian Aid Ministries.
Det var på lördagen som missionärerna och deras familjer kidnappades i Port-au-Prince. De uppges ha varit på väg hem från ett barnhem när ett beväpnat gäng stoppade deras buss.
Enligt polisuppgifter är det gruppen 400 Mawozo som ligger bakom bortrövandet. Det är ett ökänt gäng som kontrollerar området Croix-des-Bouquets, öster om huvudstaden. Samma grupp ska ha legat bakom kidnappningen av fem präster och två nunnor tidigare i våras – ett dåd som ledde till demonstrationer mot den bristande säkerheten.
Presidenten mördad
Efter det har Haiti blivit än mer instabilt. Under sommaren mördades presidenten Jovenel Moïse och kort därpå tog en kraftig jordbävning tusentals liv.
Kriminella gäng i det fattiga landet utnyttjar den oroliga situationen. Kidnappningar, med krav på lösesummor på allt från några hundra dollar upp till en miljon, har blivit en vanligare inkomstkälla för dem.
– Alla är oroliga. De kidnappar från alla sociala klasser, säger fackföreningsledaren Méhu Changeux till radiokanalen Magik9.
Missionärerna fördes bort några dagar efter det att amerikanska topptjänstemän besökt landet och lovat resurser för Haitis nationella polis, inklusive 15 miljoner dollar – omkring 130 miljoner kronor – för att bekämpa gängvåldet.