I söndags skulle Nika Shakarami ha fyllt 17 år. Men i stället för att fira henne tillbringade familjen Shakarami födelsedagen med att frakta dotterns livlösa kropp från Teheran till faderns hemstad Khorramabad i västra Iran.
Hon försvann efter att ha deltagit i de regimkritiska protesterna i den iranska huvudstaden den 20 september. I ett sista meddelande till en vän sade hon att hon jagades av säkerhetsstyrkor. Först tio dagar senare hittade familjen sin dotter på ett bårhus.
Men när de skulle begrava henne var hon borta, rapporterar BBC Persian som pratat med närstående till familjen. Enligt familjen stal säkerhetsstyrkor hennes kropp och begravde den i hemlighet i en by fyra mil bort.
"Död åt diktatorn"
Enligt BBC Persian har iranska myndigheter flera gånger använt demonstranters döda kroppar som förhandlingsbrickor för att tvinga offrens familjer till tystnad. Ett exempel är 22-åriga Hadis Najafi, som uppges ha skjutits till döds av säkerhetsstyrkorna den 21 september.
– De gav inte tillbaka kroppen till oss på två dagar och bad hennes pappa att säga att hon hade dött av en hjärtattack av rädsla, säger två källor nära Najafis familj till BBC.
Efter rapporterna om Nika Shakarami samlades hundratals demonstranter i Khorramabad. "Död åt diktatorn", skanderade gruppen med hänvisning till landets högste ledare ayatolla Ali Khamenei.
River ner bilder på ayatollan
Irans rättsväsende har öppnat en utredning kring Shakarami död, enligt den statliga iranska nyhetsbyrån Irna. På tisdagen uppgav Teherans åklagare Ali Salehi att 400 frihetsberövade demonstranter släppts under villkoret att inte "upprepa sina handlingar".
Samtidigt växer protesterna till att omfatta arbetsplatser och skolor, rapporterar The Guardian. Tusentals studenter protesterar mot hur demonstrationer vid universitet i både Teheran och Mashhad nyligen slagits ned brutalt av säkerhetsstyrkor.
I en video som verifierats av nyhetsbyrån AFP syns en grupp barhuvade skolflickor ropa "död åt dikatorn" medan de tvingar ut vad som uppges vara skolans rektor ur en byggnad i staden Karaj.
I en annan video från ett klassrum, som publicerats via sociala medier, river en ung flicka ned de obligatoriska bilderna på ayatolla Ali Khamenei och hans företrädare ayatolla Khomeini och klistrar i stället upp en protestslogan, skriver The Guardian.
Varnar för nya sanktioner
Det är fortsatt svårt att veta exakt vad som sker i Iran, då regimen kraftigt strypt tillgången till internet.
Enligt den Oslobaserade människorättsorganisationen Iran Human Rights (IHR) har över 150 personer hittills dödats i samband med de landsomfattande protesterna – en siffra som vida överstiger den iranska regimens officiella dödstal. En stor del av dem ska ha dödats under en enskild händelse i Zahedan i provinsen Sistan och Baluchistan i sydöstra Iran, i vad IHR kallar "Zahedans blodiga fredag".
Den iranska regimens brutala respons på protesterna har mötts av avsky och starka fördömanden av stora delar av det internationella samfundet. Både EU och USA har varnat för nya sanktioner gentemot det redan kraftigt isolerade Iran.