Försvunnen Texastiger återfunnen

En bengalisk tiger som synts stryka runt i ett bostadsområde i Texas har återfunnits och tagits om hand, skriver polisen på Twitter:"Vi kan med glädje meddela att den saknade tiger som har setts i ett bostadsområde i Houston den senaste tiden har hittats till synes oskadd.

En bengalisk tiger har gått lös i Houston, Texas, den senaste veckan. Det här djuret bor dock på en djurpark i Bangkok, Thailand. Arkivbild.

En bengalisk tiger har gått lös i Houston, Texas, den senaste veckan. Det här djuret bor dock på en djurpark i Bangkok, Thailand. Arkivbild.

Foto: APICHART WEERAWONG/AP/TT

Olyckor, katastrofer2021-05-16 06:40

En bengalisk tiger som synts stryka runt i ett bostadsområde i Texas har återfunnits och tagits om hand, skriver polisen på Twitter:

"Vi kan med glädje meddela att den saknade tiger som har setts i ett bostadsområde i Houston den senaste tiden har hittats till synes oskadd."

Tigern, som heter India, skymtades tassa omkring i ett grannskap i västra Houston för en vecka sedan. Boende som såg kattdjuret ringde polisen, som hann till platsen i tid för att se tigern föras in i en bil av en man och köras i väg.

Polisen fann mannen i sin bostad i måndags och grep honom för smitning. Men ingen tiger hittades då. Däremot hade mannen brutit mot regler då han var frisläppt mot borgen, misstänkt för mord, rapporterar CNN.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!