Omkring 30 000 flyktingar som tvingades fly lägret i Bangladesh när den våldsamma branden bröt ut har börjat återvända till anläggningen i Cox's Bazar.
Branden i måndags krävde flera människors liv, uppgifter varierar från 11 till 15. Enligt Rädda Barnen saknas 23 barn efter katastrofen, och organisationen verkar med andra aktörer för att spåra barnen.
Sammanlagt saknas fortfarande hundratals människor.
Branden totalförstörde dessutom de tillfälliga boningarna för många av de 50 000 människor som höll till i lägret.
Flytt förföljelse
Flyktingförläggningen i Cox's Bazar i sydöstra Bangladesh är hemvist för många som tillhör folkgruppen rohingya, den muslimska minoritet som utsatts för förföljelse i grannlandet Myanmar. De har redan före brandkatastrofen levt i väntans undantag.
Det mödosamma arbetet med att finna eventuella ägodelar och materiel i brända rester inleds, samtidigt som sökandet också pågår efter kvarlevor av anhöriga och vänner.
– Vi ser till att de får byggnadsmaterial, bambu, golvmattor, rep och utrustning, säger Shah Rezwan Hayat till nyhetsbyrån AFP.
Företrädare för lägret samarbetar med enskilda organisationer och FN i arbetet att rensa efter den svåra branden, och bygga tillfälliga lägerbostäder.
Ensamma barn
– Hela familjen splittrades vid branden, det tog timmar innan vi kunde hitta varandra, säger 42-årige Nur Syed, far till åtta barn.
Men många har inte varit med om samma lyckosamma återförening. Biståndsarbetare vittnar om svårigheten att återförena barn med anhöriga, skriver Reuters.
– Vi måste se till att de barn som skilts från sina familjer när lägret evakuerades snarast kan få återförenas med dem, säger Snigdha Chakraborty som arbetar för en katolsk hjälporganisation. Hon kan inte säga hur många barn det handlar om.
Inte heller FN:s flyktingorgan UNHCR kan ännu överblicka hur många barn det rör sig om, men konstaterar att trauman efter branden läggs till de plågor som flykten från hemlandet redan inneburit.
Rädda Barnen uppger att man har lyckats återförena 289 barn med deras föräldrar eller nära anhöriga.
– Läget är svårt, vårt medlidande går till de tusentals flyktingar som nu varit med om ytterligare en katastrof, säger Ita Schuette från UNHCR.