19-åriga Olesija Krivtsova från Arhangelsk i nordvästra Ryssland är den senaste i en lång rad unga ryssar som straffats för att ha kritiserat president Vladimir Putins anfallskrig i Ukraina.
En långbent spindelkropp med Putins ansikte pryder hennes högra vrist. "Storebror ser dig", står det på ryska. Den elektroniska fotbojan på den andra ankeln, som övervakar varje steg hon tar, måste hon bära under sin husarrest i väntan på dom. Hon är även förbjuden att använda internet och andra digitala kommunikationsformer.
"Stor synd" att inte vara tyst
I fjol publicerade Krivtsova dels ett krigskritiskt inlägg från den ryske aktivisten Ilja Lesjukov, dels en Instagramstory om explosionen på Krimbron där Rysslands invasion av grannlandet kritiserades.
Publiceringarna misskrediterar den ryska armén och rättfärdigar terrorism, hävdar myndigheterna enligt Radio Free Europe/Radio Liberty. Tonåringens namn har nu förts upp på landets lista över terrorister och extremister – sida vid sida med IS, al-Qaida och talibanerna.
– Olesijas fall är inte det första och inte det sista, säger Krivtsovas advokat till CNN.
Enligt den oberoende människorättsgruppen OVD-Info inleddes minst 61 rättsfall rörande "rättfärdigande av terrorism på internet" under 2022. 26 av dem har hittills resulterat i fällande domar.
– Hon har ett stort rättvisepatos, vilket gör hennes liv svårt. Oförmågan att förbli tyst är nu en stor synd i Ryssland, säger Olesija Krivtsovas mamma Natalija.
Hotades med slägga
19-åringen, som till vardags studerar vid universitetet i Archangelsk, greps i slutet av december. Enligt mamman stormade polis dotterns lägenhet och tvingade henne att ligga ned med ansiktet mot golvet. Poliserna uppges ha hotat Olesija med en slägga och sagt att det var en hälsning från Wagnergruppen, vars soldater i ett viralt filmklipp från krigets Ukraina slår ihjäl en rysk avhoppare med just en slägga.
I klippet ifråga avrättas en dömd mördare som Wagnergruppens överhuvud Jevgenij Prigozjin värvat till kriget från en rysk straffkoloni.
– Det här landet för en märklig politik. Fångar skickas till kriget och barn till fängelse, säger Natalija Krivtsova.