Klockan var halv två på natten när de stormade in. Beväpnade män i militärkläder.
– Pappa gick fram till dem och frågade vad de ville, säger Sheima al-Rabizi.
– De sade "vi vill bara förhöra Salem." Och så tog de honom.
Sheima sitter på en stol i staden Ataq i södra Jemen och försöker hålla tillbaka tårarna. Det har snart gått två år sedan hon senast såg sin bror Salem. Hennes pappa, som är polis, gick runt mellan myndigheter och säkerhetsstyrkor för att försöka hitta honom. Överallt fick han samma svar: "Han är inte hos oss."
Men så kom det ett telefonsamtal.
– Det var som att jag började leva igen när jag hörde min brors röst, säger Sheima.
När hon fick kontakt med sin bror efter månader av tystnad fick hon veta att han hade hållits i två av Jemens inofficiella fängelser, Balhaf och Rayan. Båda emiratiska militärbaser.
Hemliga förvar
Det har gått fyra år sedan medier och människorättsorganisationer först visade att Förenade arabemiraten har hemliga förvar i södra Jemen. Trots uppgifter om godtyckliga gripanden och utbredd tortyr håller styrkor som stöds av Förenade arabemiraten fortfarande jemeniter fängslade utan rättsprocess.
Förenade arabemiraten gick in Jemen 2015 för att bekämpa huthirebellerna som en del av den saudiskledda koalitionen. Men skiftade sedan fokus till att bekämpa al-Qaida på den arabiska halvön, Aqap. I samarbete med USA tränar och utrustar Förenade arabemiraten jemeniter för att strida mot al-Qaida, som utnyttjat inbördeskriget för att utvidga sitt inflytande.
I början av februari meddelade Joe Biden att USA stoppar stödet till den saudiskledda koalitionens insatser i Jemen. Men Washington fortsätter samarbetet mot al-Qaida.
Säkerhetsstyrkor som utbildats och avlönas av Förenade arabemiraten har gripit hundratals män anklagade för att vara medlemmar av terrororganisationer. Men de kritiseras av människorättsorganisationer för att använda kriget mot terrorismen som förevändning att gripa meningsmotståndare.
– Salems brott var bara att han skriver, säger Sheima.
"Sedan tog de över mer och mer"
Salem var medlem i en sydjemenitisk grupp som vill se självständighet för södra Jemen och kräver att Saudiarabien och Förenade arabemiraten lämnar landet. På sociala medier kritiserade han vad han kallade Förenade arabemiratens ”kolonialisering” av Jemen.
Förenade arabemiraten har kommit att spela en allt större roll i södra Jemen. Gulfstaten har byggt upp säkerhetsstyrkor och tagit kontroll över viktiga vattenvägar.
– Från början hade vi ingenting emot dem, säger Sheimas pappa, Awad Ahmad Hussein al-Rabizi.
– De kom för att hjälpa oss bekämpa huthirebellerna. Men sedan tog de över mer och mer.
Nu ser han gulfstaten som en ockupationsmakt.
– De har stulit våra resurser, säger han. Vi kan inte fiska längs vår egen kust, eller använda våra hamnar och flygplatser.
Får inte träffa sin bror
Sheima visar upp papper där lokala myndigheter skrivit brev till den saudiskledda koalitionen och bett att hennes bror ska släppas. Det har inte gett något resultat. Salem har flyttats till ett jemenitiskt statsfängelse, men familjen har fortfarande inte fått träffa honom – och rättsväsendet har inte inlett någon rättegång.
– Två år har gått och ingenting har hänt. De måste släppa honom, säger hon.
På en madrass några kvarter bort sitter en annan man i 20-årsåldern, som också suttit i Förenade arabemiratens förvar. Han vågar inte framträda med sitt verkliga namn, men vi kan kalla honom Adel. En dag när han kom till jobbet steg säkerhetsstyrkor utbildade av Förenade arabemiraten in i hans affär. De band för hans ögon och tog honom med sig.
– De sade att jag tillhörde al-Qaida. Jag sade "om ni har anklagelser mot mig, ställ mig inför rätta, gå igenom den officiella proceduren så att jag har en chans att försvara mig".
Anklagades för terrorband
Han säger att de lastade in honom i en bil och körde söderut. När de tog av honom ögonbindeln såg han tre personer i en cell. Han var på Balhaf, en gång Jemens viktigaste naturgasanläggning, nu Förenade arabemiratens militärbas.
Soldaterna anklagade honom för att finansiera al-Qaida. Han säger att han inte har några band till terrorrörelsen, men att han tagit emot pengar från Saudiarabien och gett dem till lokala ledare vid en front som stred mot huthirebellerna.
– De frågade: "Känner du den där, känner du den där, är de al-Qaida?" Jag sade att "de strider mot huthirebellerna, gör inte ni också det?"
I kriget mot huthirebellerna är al-Qaida på samma sida som Förenade arabemiraten. Runtom i Jemen har den saudiskledda koalitionen rekryterat al-Qaidamedlemmar.
Om Adel har begått något brott har aldrig prövats. I över två månader satt han fängslad utan att det väcktes några formella anklagelser mot honom. Han säger att han utstod nästintill daglig tortyr. Han blev utsatt för elchocker, upphängd längs med väggarna och exponerad för den stekheta solen. Men en dag släpptes han plötsligt ut.
– En vakt förde mig till dörren och gav mig en telefon, säger han.
"Många vill strida"
Tiden i fängelset med tortyr i händerna på emiratiska soldater har gjort att han inte längre vill rikta sitt vapen mot huthirebellerna, utan mot de utländska makter som utvidgar sitt inflytande i Jemen.
– Om det finns en styrka som är redo att storma Balhaf är jag den första att anmäla mig som frivillig. Och jag är inte ensam. Det är många som vill strida mot Emiraten.