Kvinna död efter skjutning på pub i England

En kvinna har dödats i en skottlossning vid en pub i ett samhälle i närheten av Liverpool på lördagskvällen, rapporterar BBC.

Polisen har ingen person misstänkt för dådet.

Polisen har ingen person misstänkt för dådet.

Foto: Peter Byrne/PA via AP/TT

Storbritannien2022-12-25 06:08

En kvinna har dödats i en skottlossning vid en pub i ett samhälle i närheten av Liverpool på lördagskvällen, rapporterar BBC. Flera personer skadades.

Polisen larmades till puben i samhället Wallasey Village strax före midnatt lokal tid. Kvinnan fördes tillsammans med tre män till sjukhus, där hon senare avled.

– Utredningen är i ett mycket tidigt skede och vi förstår att detta är en verkligt chockerande och förödande händelse som har hänt strax före juldagen, säger kriminalinspektör Dave McCaughrean.

Polisen har inte identifierat någon person som är misstänkt för dådet och söker efter vittnen till händelsen, rapporterar nyhetsbyrån AP. I ett uttalande från puben där skjutningen skedde meddelas att film från övervakningskameror överlämnats till polisen.

"Våra tankar är med våra kunders vänner och familjer, och i synnerhet med familjen till den kund som förlorade sitt liv", uppger puben enligt BBC.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!