Sammandrabbningar fortsatte i Sudan på den sjätte dagen av strider i främst huvudstaden Khartum.
Det senaste beskedet från landets militär tyder på att läget blir än värre. I ett uttalande på torsdagseftermiddagen sade armén att varje form av förhandling med milisen, som ofta benämns med förkortningen RSF, är otänkbar.
"Det kommer inte att finnas några militära styrkor som existerar utanför det militära systemet" skrev armén i uttalandet i ett direkt hot mot RSF:s styrkor.
FN vädjar
Militären sade också att de enda samtal som kan bli aktuella handlar om milisstyrkans kapitulation.
På ena sidan i striderna står den sudanesiska armén, ledd av general Abdel Fattah al-Burhan. Motparten, de paramilitära RSF-styrkorna, leds av general Mohamed Hamdan Dagalo.
Från FN:s högkvarter i New York kom en vädjan till parterna att lägga ned vapnen, åtminstone inför den kommande högtiden eid al-fitr som avslutar fastemånaden ramadan.
– Vi befinner oss i en tid som är viktig i den muslimska almanackan. Jag tycker detta vore ett bra tillfälle att hålla fast vid en vapenvila (...) åtminstone i tre dagar, sade FN:s generalsekreterare António Guterres.
Parterna i konflikten hade antytt på tisdagen en vilja att låta vapnen tystna under ett dygn. Men i Khartum pågick skottlossning, explosioner inträffade och regelrätta strider rasade.
Hundratals döda
Över 300 människor har dödats sedan striderna utbröt i lördags enligt bekräftade uppgifter på onsdagskvällen. Dödssiffrorna befaras enligt FN vara mycket högre eftersom många kroppar fortfarande ligger kvar på gatorna.
– Det stinker av död i vissa delar av Khartum, säger ett ögonvittne enligt AFP.
Dessutom har striderna orsakat massflykt med uppemot 20 000 invånare som tagit sig till grannlandet Tchad, enligt FN:organet UNHCR.
Andra ögonvittnen som nyhetsbyrån har talat med hyser inga större förhoppningar om att striderna ska upphöra, trots att den högtidliga festen eid al-fitr är i antågande.
– Vi hoppas att striderna ska sluta under eid, säger Abdalla som bor i södra delarna av Khartum.
– Men vi vet att det inte kommer att ske.
Skickar specialstyrka
Försök från andra nationer att få ut sina medborgare från Sudan har gjorts, men detta arbete försvåras av att även flygplatsen i Khartum har förvandlats till ett slagfält.
USA meddelade att militär skickas till regionen för en möjlig evakuering av ambassaden i Khartum med hjälp av specialstyrkor.
De 177 egyptiska soldater som togs till fånga av paramilitära RSF har dock kunnat evakueras och föras tillbaka till Egypten, uppger den sudanesiska armén.
Omkring 100 svenskar befinner sig i Sudan, enligt UD.