Barnvagn rullade i vattnet - bebisen oskadd

Det som började som en promenad i vårsolen slutade med en rejäl chock för den mormor som var barnvakt till sitt åtta månaders barnbarn. - Det gick på ett ögonblick. Vinden fick tag i barnvagnen och plötsligt låg den i vattnet.

Västervik2015-04-20 07:51

Händelsen utspelade sig under onsdagen men eftersom den satte djupa spår hos de inblandade är mormodern fortfarande skakad när vår tidning pratar med henne några dagar efter händelsen.
- Jag kommer bära med mig det som hände under lång tid, men som tur är påverkades inte mitt barnbarn. Hon är pigg och glad precis som förut.

Lite nedkyld
Det var under en promenad längs med Slottsholmsvägen som olyckan inträffade. Mormodern stannade till för att snyta sig och vände sig lite bort från barnvagnen.
- Vips så hade en kastvind gjort så att vagnen rullade i vattnet. Jag skrek och viftade med armarna mot en bil på vägen intill, men väntade aldrig på att den skulle stanna utan hoppade i vattnet för att rädda mitt barnbarn. Vagnen låg på sidan, men jag fick tag på henne. Hon var våt och hade hamnat under vattnet, men bara några sekunder antagligen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om