Buskisskaparen Ing-Marie Holmberg

Höstens föreställningar av buskismusikalen Fullt hus & Full rulle är precis avslutade och Ing-Marie Homberg pustar ut. Men inte länge. Hon är redan igång med nästa års upplaga...

Ing-Marie Holmberg är hjärnan bakom buskismusikalen Fullt hus & Full rulle som avslutades i helgen. "Jag gillar att styra och ställa!".

Ing-Marie Holmberg är hjärnan bakom buskismusikalen Fullt hus & Full rulle som avslutades i helgen. "Jag gillar att styra och ställa!".

Foto:

Västervik2010-10-11 06:46


- Jag tycker om att styra och ställa, att engagera mig och att ordna med saker. Genom revyskrivandet får jag utlopp för min kreativitet!

Spexare och fixare
Ing-Marie Holmberg är uppvuxen i Ankarsrum och har bott här under större delen av sitt liv.
- Jag har alltid varit en sån som gillar att hitta på saker och att spexa. När vi hade klassens timma i skolan deltog jag livligt. Mest styrde och ställde jag med de andra, skrattar Ing-Marie.
Nu för tiden är hon hjärnan bakom de populära buskismusikaler som Hemmets Komedianter roat både ankarsrumsbor och andra med de senaste åren.

Skriver och regisserar
Ing-Marie skriver allt material, syr en del av kläderna, kompletterar rekvisitan och regisserar.
- När vi börjar repetitionerna i februari får alla var sin pärm med rollfördelning och repliker. Sen är det bara att börja träna!
- Vi är ett duktigt gäng på nio kvinnor som har fått en hel del erfarenhet. Vi är nöjda med det vi gör och vi har roligt!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om