David Lindgren leder årets Diggiloo

Efter ett års uppehåll gör Diggiloo comeback i Västervik. Den 29 juli stannar turnén på Bökensved i Västervik.

Diggiloo kommer till Västervik den 29 juli. Foto: Ellinor Harrysson

Diggiloo kommer till Västervik den 29 juli. Foto: Ellinor Harrysson

Foto:

Västervik2018-04-27 00:00

Årets artistuppsättning består av David Lindgren, Charlotte Perrelli, Ola Salo, Tommy Nilsson, Mariette, Kamferdrops, Mendez, Ida Redig, Christer Björkman och komikern Marika Carlsson. Självklart ackompanjerade av stort band, dansare och kör.

- Det blir en helkväll med tre timmar sprängfyllda av nya hits och gamla klassiker, humor och massa skratt, värme och otroligt mycket kärlek. Allt till en vacker solnedgång när sommaren är som allra, allra bäst, skriver arrangören i en presskommentar.

I veckan har artisterna befunnit sig i Cascais, en liten stad strax utanför Lissabon i Portugal. Där har de haft en workshop för att kicka igång årets show och regissörerna har presenterat hur de tänkt sig hela upplägget.

Årets turnéplan består av en mix av både gamla och nya orter. Premiären går av stapeln den 4 juli i Malmö Arena och därefter besöker man 21 andra orter.

Den 29 juli har turen kommit till Västervik och Bökensved. En nyhet för i år är att turnén leds av musikalartisten och programledaren David Lindgren. Han tar över stafettpinnen efter Lasse Holm som var med och grundade Diggiloo 2003.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om