De kombinerar it- och cykelservice

Sedan två veckor tillbaka går det att serva både datorn och cykeln på samma ställe. Det är Andreas Jeansson och Anders Ohlsén som startat företaget BikeIt med just den inriktningen.

Andreas Jeansson och Anders Ohlsén startade eget för två veckor sedan där de bland annat servar både cyklar och datorer. Foto: Lena Dahlberg

Andreas Jeansson och Anders Ohlsén startade eget för två veckor sedan där de bland annat servar både cyklar och datorer. Foto: Lena Dahlberg

Foto:

Västervik2017-05-31 11:56

I den tillfälliga lokalen, som ligger vägg i vägg med Dahlbergs Elektriska, är det full fart på cykelservicen. Även om cykling blivit en året-runt-sport är det trots allt nu som högsäsongen infinner sig. Det är många som vill ha en översyn eller en reparation.

– Vi hade egentligen planer på att göra om hela Team Sportia och bara satsa på skor och cykelförsäljning med verkstad, men det fick vi inte igenom, säger Anders Ohlsén som tidigare drivit Team Sportia.

Istället blev det ett nytt grepp där Andreas Jeansson och Anders Ohlsén startade BikeIt AB.

Fler ben att stå på

Cykelservice, reservdelar och tillbehör. Dessutom service av datorer, främst till privatpersoner.

Hur kommer det sig att ni satsar på den här kombinationen?

– Det fanns en stor efterfrågan hos våra kunder att fortsätta med cykelverkstaden, men vi är ganska duktiga även på datorer, säger Andreas Jeansson, som är utbildad nätverkstekniker.

– Det har alltid varit ett stort intresse där vi byggt och meckat med datorer på fritiden. Nu passar det bra att ta in även den biten i företaget.

BikeIt kommer ha fler ben att stå på. Tryck på textilier samt slipning av skridskor och vallning av olika slags skidor ingår även det i utbudet.

– Vi börjar i liten skala och tar små steg, men i framtidsplanerna ingår även att sälja cyklar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om