Dorina släpper sin nya låt på Spotify i dag

Hon har alltid älskat sång, dans och musik, tagit sånglektioner och släppt låtar på Spotify. Nu är det dags igen. – Det känns spännande. Jag hoppas verkligen att folk kommer gilla det de hör, säger Dorina Papazoglou.

Dorina Papazoglou hoppas på et genombrott med sin nya låt Provider. Foto: Lena Dahlberg

Dorina Papazoglou hoppas på et genombrott med sin nya låt Provider. Foto: Lena Dahlberg

Foto:

Västervik2017-02-21 17:20

Första gången hon sjöng för publik var på skolavslutningen i sexan. Ett framträdande som gav mersmak. Sedan dess har Dorinas mål varit att sjunga, helst med dansare.

I sjuan började hon med sånglektioner på Kulturskolan. Eftersom även dansen varit ett stort intresse läste hon estetprogrammet med dansinriktning på gymnasiet.

Under gymnasietiden spelade Dorina in en musikvideo med låtmaterial från Grekland och skickade den till Dimitris Stassos, producent och låtskrivare som bland annat skrivit låtar till Melodifestivalen och Eurovision.

– Jag fick positiv feedback. Han sa att han ville jobba med mig.

Dorina fick hjälp att utveckla teknik och attityd hos en sångcoach. Sedan dess har hon uppträtt i Kalmar och Västervik och släppt flera låtar på Spotify. Hon har hela tiden haft kontakt med Dimitris Stassos för feedback.

– Han har skrivit låtar till mig som jag har fått tycka till om.

Idag – tisdag – släpper Dorina Papazoglou en ny låt, Provider, på Spotify. Dimitris Stassos har skrivit musiken och producerat, Freja Blomberg har skrivit den engelska texten.

– Det var väldigt kul att lyssna på slutresultatet. En skön låt som sticker ut lite.

I framtiden vill hon satsa på sin sång, i rätt sammanhang och med dansare.

– Jag hoppas få ett genombrott och att låten blir en riktig sommarhit

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om