Fängelse - igen

Den 47-årige mannen från Västervik har en diger "meritlista" och har tidigare dömts vid 22 tillfällen. På onsdagen var det dags igen. Den här gången blev det fängelse för misshandel.

Västervik2007-10-04 06:24

Enligt domen har den tilltalade misshandlat en kvinnlig personal hos Coop Konsum Högö. Enligt kvinnan,som arbetat hos Coop Konsum tre, fyra år, kände hon igen den tilltalade då han kom in i butiken. Hon uppgav inför tingsrätten att det hänt tidigare att den tilltalade stulit varor i butiken Därför gick hon in på kontoret och tittade på TV-monitorn och såg då hur den tilltalade stoppade på sig varor, bland annat korv i innerfickan.
Hon uppmanade den tilltalade att ta fram korven men märkte då att det fanns flera varor i mannens kläder. Mannen tog fram korven men då kvinnan uppmanade honom att plocka fram även övriga varor blev det bråk.
När kvinnan tog tag i mannen knuffade han till henne så att hon föll baklänges mot en frysdisk. Mannen försökte fly ur butiken men kvinnan hann i fatt honom och när hon på nytt tog tag i honom fick hon ta emot två, tre knytnävslag. Hon klarade sig med blåmärken på ena armen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om