Glad stämning på öppet hus

I lördags höll Hallens buss öppet hus i sin servicelokal i Ankarsum. Det är inte bara en trevlig plats att träffas på, utan också en stor inkomstkälla för företaget. - Vid förra årets öppet hus sålde vi resor för två miljoner, berättar Pelle Hallen, chef över Hallens buss.

Öppet hus lockade många i Ankarsrum

Öppet hus lockade många i Ankarsrum

Foto:

Västervik2013-01-14 07:28


Det är en glad stämning i Hallens buss servicelokal. För åttonde året i rad har företaget öppet hus och Pelle Hallen räknar med många besökare under dagen.
- Förra året kom det 1 000 personer, då blev vi lite tagna på sängen. I år har vi gjort mer plats i lokalen så att folk ska slippa trängas, berättar han.

Vinster för 65 000
I år var utrymmet i lokalen 1 000 kvadratmeter stort och på den ytan fanns det mycket för besökarna att sysselsätta sig med. Bland annat tipspromenad, utställningar och tävlingar med en samanlagd vinstsumma på 65 000 kronor. För den hungrige fanns dessutom servering av mat och fika.
- Man kan säga att det finns allt från korv med bröd till telefoner här, säger Pelle Hallen och skrattar.
En av de sju utställarna på plats var Vimmerbyföretaget Profil och Kontor.
- Vi säljer resetillbehör och blev inbjudna av Hallens buss att komma hit. Det är roligt, mycket folk, säger Kristian Johansson, som representerade företaget tillsammans med Annika Johansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om