Glädje och gemenskap i Teaterfabriken

Tre heldagar i veckan träffas deltagarna i Teaterfabriken på Mejeriet i Västervik för ägna sig åt teater, motion och hälsa. Fredagen den 2 juni är det premiär för deras första stora föreställning "Döm inte boken efter omslaget" på Västerviks Teater & Konferens.

Gänget i Teaterfabriken som har premiär för sin första stora föreställning inom kort.

Gänget i Teaterfabriken som har premiär för sin första stora föreställning inom kort.

Foto:

Västervik2015-05-25 07:44


Teaterfabriken består av ett glatt gäng som har teater och hälsa som sin dagligverksamhet. Sedan i september förra året har gruppen träffats tre heldagar i veckan. Förutom drama ägnar de även mycket tid åt motion- och hälsa.
- Vi försöker att hitta andra sätt att må bra på, i stället för med hjälp av läkemedel, säger Beatrice "Bisse" J Johansson, som leder gruppen tillsammans med Carina Westerlund.
Under sin tid tillsammans har gruppen samlat på sig många minnen. I december hade de en luciashow och i april reste de till Portugal på ett hälso- och teaterläger som arrangerades av initiativtagarna till Glada Hudik.
- Vi fick många nya kompisar där, och nu har vi bestämt att vi ska åka dit i höst när de repeterar inför Trollkarlen från Oz, säger Beatrice J Johansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om