Han berättar att företaget just haft sin bästa sommar någonsin, mycket tack vare att de valde att utöka med en glassbar i Andersson ur och gulds tidigare lokaler.
– Faktum är att vi har haft vår bästa sommar någonsin. Det blev succé med glass här och jag tror att läget är en av orsakerna.
– Det har gjort att vi känner oss manade att satsa, så vi har just skrivit på ett femårskontrakt med hyresvärden.
Men när glassäsongen är över måste de hitta något annat att locka hit folk med och valet föll till slut på sushi.
Finns det utrymme för mer sushi i Västervik?– Ja, det gör det absolut. Vi ska ha en stor sushimeny med sushi i kalifornisk stil. Mycket smak, avokado, rostade sesamfrön och roliga tillbehör. Dessutom tycker vi att det passar vårt andra utbud, med poké-bowl och sallader bra.
Lokalerna kommer byggas om och det ska byggas ett nytt kök. Det kommer att bli i delen där delin tidigare har huserat.
– I resten av lokalen ska vi ha mysiga sittplatser och vi räknar med att dra igång i mitten av oktober.
Det hela är en långsiktig satsning och även nästa sommar kommer det bli glassbar.
– Då flyttar sittplatserna ut och vi gör glassen ännu större. Det är grundtanken.
Något som däremot inte kommer tillbaka nästa år är serveringen i stadsparken.
– Det har gått ok, men det är svårt däruppe. Nu dundersatsar vi här i stället.
Sushirestaurangen ska också få en app, så att man enkelt ska kunna beställa maten hemma, för att sedan komma och hämta.