Heléne Nilsson säger att planen är att öppna under våren, eventuellt redan till påsk.
– Det blir en hamburgerbar kan man säga, med närproducerat kött, hembakat bröd och bra råvaror. I baren kommer det vara mycket fokus på öl, eftersom det passar till hamburgare. Vi kommer även att ha vegetariska alternativ och servera milkshakes till sommaren.
Heléne Nilsson berättar att det kommer bli lite av ett amerikanskt koncept som även har take-away.
– Målsättningen är att man ska äta i restaurangen, men i och med att lokalen är rätt så liten kommer vi även att ha take away.
Hela familjen kommer att vara involverad i satsningen.
– Vi alla tycker om hamburgare väldigt mycket, så det känns naturligt. Våra söner Adrian och Leonard kommer att jobba i restaurangen.
Tanken är att restaurangen ska vara öppen året runt.
– Vi har ju redan säsongsrestaurang på Idö, så nu vill vi ha något som funkar året runt.
Under förra sommaren drev familjen restaurangbåten Simson, men det kommer de inte att göra i år.
– Vi var väldigt nöjda med Simson och hade kunnat tänka oss att hyra den igen, men nu vill ägarna sälja båten och då är det tyvärr inget alternativ för oss.