Ikväll är det föreningsgala

Ikväll går Västerviks kommuns föreningsgala av stapeln. Galan arrangeras på Västervik Resort där det blir prisutdelning och underhållning av Andreas Johnson.

Västervik2018-04-11 00:00

Föreningslivet i Västerviks kommun är brett, och för att hylla alla frivilliginsatser arrangerar kommunen en föreningsgala.

Galan äger rum i Arenan på Västervik Resort. Kvällen inleds med en mingeltallrik, därefter drar själva galan igång med prisutdelning och underhållning av Andreas Johnson. Andreas är kanske mest känd för sina låtar "Glorious" och "A Little Bit Of Love", samt flera besök i Melodifestivalen. Men med en bakgrund som hockeyspelare och numer fotbollstränare så vet han hur det är att vara föreningsaktiv.

Priserna som delas ut är Årets prestation, Årets ungdomsprestation, Årets förnyare, Årets förening, Årets föreningsdrivna evenemang, Föreningsledarstipendium, Kulturstipendium och Stipendium till årets ideella samhällsutvecklare. När nomineringstiden stängdes den 20 mars så hade det inkommit 148 förslag.

- Att vi fick in så många nomineringar visar inte bara på att det görs mycket bra runt i kommunen, utan också att det finns många som uppskattar det som görs, och vill att det ska uppmärksammas, säger Lotti Jilsmo, ansvarig för Föreningsgalan på Västerviks kommun.

Efter galan bjuder TobHazzanz & the Gnuzzers upp till dans.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om