Jonas och Linnéa öppnar Paus

Snart öppnar Västerviks nyaste café och salladsbar. De driftiga ungdomarna Jonas Djurstedt och Linnéa Bentzen som gör en gemensam satsning. - Vi hade samma tanke. Det här konceptet saknas verkligen i Västervik!

Jonas Djurstedt och Linnéa Bentzen öppnar i dagarna sin gemensamma satsning på café och salladsbar. "Vi ser verkligen fram emot det här - det ska bli jättekul!".

Jonas Djurstedt och Linnéa Bentzen öppnar i dagarna sin gemensamma satsning på café och salladsbar. "Vi ser verkligen fram emot det här - det ska bli jättekul!".

Foto:

Västervik2012-06-21 06:29


Lokalen, i hörnet Brunnsgatan/Storgatan har genomgått en total renovering. Sladdar hänger fortfarande från taket och byggjobbarna jobbar för fullt för att få allt klart.
- Tanken var att öppna idag, men möblerna är försenade så vi får se när det blir, säger Jonas. Vi kanske öppnar ändå!

Sallad, café och loungebar
Jonas Djurstedt är numera en kändis i entreprenörkretsar, Paus är ytterligare en i raden av hans satsningar.
- Det här gör jag tillsammans med Linnéa Bentzen. Hon står för verksamheten och jag för marknadsföringen.
- Vi började spåna för drygt ett år sedan, säger Linnéa som nyligen tagit studenten från lärlingsprogrammet inriktning konditor. Vi tyckte det fattades en salladsbar, den kompletterar vi nu med café och loungebar.

"Lite sundare"
Lokalen är perfekt placerad, enligt Jonas och Linnéa.
- Vi kommer att synas från många håll eftersom vi har två uteserveringar. Allt är nytt och vi har fått bestämma precis hur vi vill ha det, säger Linnéa.
- Du har bestämt, säger Jonas. Vi gör det vi är bäst på och eftersom vår målgrupp är kvinnor 25+ är det Linnéa som vet hur det ska vara. Ljust, hemtrevligt och ombonad med många sittgrupper och lite sundare valmöjligheter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om