Liz hyllades som företagare

En oväntad överaskning väntade Liz Pettersson i Västervik i lördags förmiddag när Annika Stagård, Eva-Lena Fungmark och Annette Torstensson från förbundet Centerkvinnorna ringde på dörren för att överlämna diplom, tårta och blommor. Liz Pettersson har nämnligen utnämnts till årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna och Centerpartiet, och när passar bättre att fira det om inte på internationella kvinnodagen?

En överraskad Liz Pettersson tar emot diplom för sin utmärkelse: årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna och Centerpartiet.

En överraskad Liz Pettersson tar emot diplom för sin utmärkelse: årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna och Centerpartiet.

Foto:

Västervik2014-03-10 07:36


Det är en förvånad Liz Pettersson som öppnar dörren och tar emot, diplom, tårta och blommor som överlämnas av Annika Stagård, Eva-Lena Fungmark och Annette Torstensson.
Hon är utnämnd till årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna och Centerpartiet i Västervik.
- Det här förväntade jag mig inte på något sätt. Det känns jättebra, säger Liz Pettersson.
Liz Pettersson driver sedan tre år tillbaka företaget Hemliz design. Priset blev hon tilldelad främst för sitt initiativ på ungdomskliniken på Västerviks sjukhus, där hon har inrett ett slags uppehållsrum för barnen och ungdomarna.
- Jag fick idén när jag var på avdelningen och såg det här rummet. Det var väldigt tråkigt inrett och en del möbler var trasiga, det var inget roligt, berättar Liz Pettersson.
Med hjälp av sponsorer startade Liz Pettersson projektet att designa om rummet som blev färdigt och invigdes i januari.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om