Mässan ett populärt utflyktsmål

Flödande solsken över ett vårgrönt Kulbacken. Glada människor i samspråk över en bit mat eller kanske ett glas vin. Ett utmärkt sätt att fira påsken på - Galet Gott helt enkelt!

Finalisterna i årets Västervikskock var (fr v) Titti Wirenfelt och Charlotte Axmon mot Jesper Thörnlöf och Christian Karlsson.

Finalisterna i årets Västervikskock var (fr v) Titti Wirenfelt och Charlotte Axmon mot Jesper Thörnlöf och Christian Karlsson.

Foto:

Västervik2011-04-26 06:51


Över hela mässområdet låg en skön och avslappnad stämning under påskdagarna tre. Många gick runt från tält till tält för att diskutera mat och dryck och för att provsmaka såklart!
- Vi har provat wok, korv, lax och bröd, säger Stina Dahl med sambon Johan Karlsson och dottern Lykke, som slagit sig ner för äta våfflor. Med oss hem har vi honung och bröd. Det passade Lykke mycket bra med en smakrunda!
Den som ville prova något extra gott begav sig till Naturrum där det fanns möjlighet till både vinprovning och att prova vin och mat i kombination.
- Det är den här delen som har ökat mest, berättar Jonas Settlin, en av projektledarna till Galet Gott. Folk tycker det är väldigt roligt att få tips och goda råd när det gäller vilket vin som ska serveras till olika maträtter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om