Misstänkt mord i Västervik

Under natten till fredagen avled en 35-årig man efter ett våldsbrott på Breviksvägen i Västervik. En man har gripits och är misstänkt för mord.

En man är anhållen i sin frånvaro, misstänkt för mord på Breviksvägen natten till fredagen.

En man är anhållen i sin frånvaro, misstänkt för mord på Breviksvägen natten till fredagen.

Foto:

Västervik2014-12-20 05:05


Vid klockan 01.51 inkom ett samtal till polisen med uppgifter om ett bråk utomhus på Breviksvägen i Västervik. När polisen anlände till platsen anträffade de en 35-årig man med allvarliga skador. Mannen fördes med ambulans till sjukhus där han senare avled. På fredagseftermiddagen greps en 25-årig man på S:ta Gertruds väg, i närheten av kanotklubben. Han är nu anhållen hos polisen misstänkt för mord. Polisen kommer att inleda förhör med mannen inom kort.
- De övriga personerna som fanns på platsen uppskattar vi som vittnen. Det finns ingenting som tyder på att fler skulle vara inblandade i nuläget, men det kan framkomma andra uppgifter efter hand, säger John Bruun, presstalesman vid polisen i Kalmar.
Den avlidne mannen var hemmahörande i Västervik och är känd hos polisen sedan tidigare. Enligt polisen var offret och den misstänkta gärningsmannen bekanta.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om