Mordförsök i Loftahammar

En man vårdas för allvarliga skador efter att ha blivit utsatt för ett misstänkt mordförsök i Loftahammar i helgen. En man sitter anhållen misstänkt för våldsbrottet.

Västervik2014-06-30 06:47

Polisen fick larm om ett våldsamt bråk i Loftahammar strax innan klockan tio i lördags kväll. Patruller larmades till en allmän plats utomhus vid Bjursundsvägen i västra Loftahammar där bråket ska ha uppstått under kvällen.
Polisen är förtegen om detaljer i fallet men klart är att en man i drygt 50-årsåldern blivit utsatt för kraftigt våld. Mannen som är från Västerviksområdet fördes med ambulans till sjukhus. Mannen ska ha blivit allvarligt skadad.

Tillhygge
Kort efter att brottet ska ha begåtts grep polisen en misstänkt man. Också han är från Västerviksområdet och i dryga 50-årsåldern. Efter initiala förhör anhölls mannen på natten till i söndags efter beslut av åklagare.
Rubriceringen är mordförsök. Vad som föranleder en sådan rubricering vill polisen inte gå in på men Kalmarpolisens inre befäl, Joakim Andréen kunde på söndagseftermiddagen bekräfta att ett tillhygge var inblandat i mordförsöket.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om