Mordoffret identifierat

Under gårdagen kunde polisen polisen fastställa identiteten för den man som sköts till döds i bostadsområdet Midgård i Västervik i söndags kväll. Mannen är 34 år gammal och hemmahörande i Midgård. Nu söker polisen efter två män som enligt vittnesuppgifter ska ha passerat offret bara en kort stund efter hans död.

Västervik2014-09-18 06:16

Den 34-åriga mannen är inte känd hos polisen sedan tidigare. Fortfarande har ingen gripits efter mordet och polisen vet inte om det rör sig om en eller flera gärningsmän.
- Vi har inte en susning, i nuläget kan det vara precis vad som helst, säger Ulf Carlsson, informatör på Polisen.

Fortsatt dörrknackning
Under gårdagen utvidgades dörrknackningen i området.
- Vi gör dörrknackningar inom den radie där någon kan ha sett någonting. Mordplatsen är fortfarande avspärrad, det kommer den att vara så länge det behövs, säger Ulf Carlsson.
Särskilt intressanta för utredningen är två män som enligt vittnesuppgifter ska ha passerat offret bara en kort stund efter hans död.
- Någon gång mellan klockan kvart över tolv och halv ett går två män förbi mordplatsen. Det verkar som att de ser offret. De säger någonting till varandra och går sedan vidare. De här två männen är väldigt intressanta för utredningen. Vi vill gärna komma i kontakt med dem, säger Ulf Carlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om