NTM lÀgger ner VÀsterviks-Posten

VÀsterviks-Posten lÀggs ner i samband med den nya organisationen dÀr VÀsterviks-Tidningen och Vimmerby Tidning bildar gemensamt affÀrsomrÄde.

I samband med den nya organisationen, dÀr VÀsterviks-Tidningen och Vimmerby Tidning bildar gemensamt affÀrsomrÄde, kommer VÀsterviks-Posten att lÀggas ned.

I samband med den nya organisationen, dÀr VÀsterviks-Tidningen och Vimmerby Tidning bildar gemensamt affÀrsomrÄde, kommer VÀsterviks-Posten att lÀggas ned.

Foto: Kristina Westring

VĂ€stervik2018-04-17 18:20

VĂ€sterviks-Posten (VP), en av lokaltidningarna i VĂ€stervik, kommer att lĂ€ggas ner. Det enligt förslaget som ledningen i Norrköpings Tidningars Media (NTM) presenterade under tisdagen. 

– Vi har tittat pĂ„ hur vi ska fĂ„ de bĂ€sta produkterna för marknaden. VĂ€sterviks-Tidningen (VT) och Vimmerby Tidning Ă€r tvĂ„ starka dagstidningar i omrĂ„det. VĂ€sterviks-Posten lĂ€gger vi ner, sĂ€ger Anna Lindberg, publisher och ansvarig utgivare i Östgöta Media. 

De som prenumererar pĂ„ VP kommer automatiskt att fĂ„ en prenumeration pĂ„ Vimmerby Tidning, och möjligheten att testa VĂ€sterviks-Tidningen kostnadsfritt under en period. Det sker automatiskt. DĂ€refter kan de vĂ€lja vilken tidning som passar bĂ€st. ÖvergĂ„ngen startar den 8:e maj. VĂ€sterviks-Posten kommer alltsĂ„ att sluta produceras inom nĂ„gra veckor. 

Vad sÀger du till VP:s lÀsare som blir besvikna?
– Jag har full respekt för det. Man vĂ€ljer en tidning av en anledning. Men i och med samarbetet mellan VT och Vimmerby Tidning kommer vi att kunna erbjuda riktigt bra lokalbevakning, sĂ€ger Anna Lindberg.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!