Den nya lokalen är precis vad deliverksamheten behöver menar Jonas Settlin;
– Vi har letat länge efter en bra butikslokal med bra läge, och den här har allt vi behöver. Vi har haft Deli på Guldkant nu ett tag, men ej kunnat ha allt vad vi vill där, och läget har inte varit det bästa för Delin. Man behöver kunna slinka in lätt och handla något när man går förbi. Den här platsen ligger rätt till. Vi har renoverat och inrett lokalen och nu öppnar vi. Det känns jätteskönt!
Drivs av passion
Butiken har inte anlitat några arkitekter, utan Guldkantsägarna drivs av egen inspiration och passion då de gör något.
– Vi följer inte vad marknaden önskar, utan vi drivs av vad vi har lust till att göra och det vi är passionerade över, säger Jonas. Om man inte gillar det man gör, syns det tror vi. Det är inga marknadsundersökningar gjorda, utan vi jobbar utifrån inspiration från egna upplevelser.
Konceptet i centrum kommer förutom att erbjuda ost, chark, bröd, fika och kondis, ge lunchmöjligheter i form av soppa, sallader och pokebowl – en slags sushirätt.
– Man ska även kunna sitta här för att jobba en stund med datorn, samlas efter jobbet på något att dricka och lyssna till musik. På sommaren kommer vi även ha en stor uteservering. Kunderna kommer att visa vad som fungerar. Det är som min och Henrik Arkåsens experimentverkstad.